LEENU


t. Leijonamielen Leenu "Leenu"

Rotu: shetlanninponi

Syntynyt: 14.5.2004, Suomi

Säkäkorkeus: 103cm

Kasvattaja: Satu Mattila&Ismo Reponen

Isä: RP-Gladiator

Emä: Leskelän Tilan Matilda


Oma 1.8.2016 -->

Leenu on mun ja parin muun kimppaomistuksessa oleva shettis. Leenu on alunperin opetettu ajolle ja myös kisattu muutaman startin verran. Leenun raviura on kuitenkin päättynyt aika lyhyeen tuntemattomasta syystä. Kauheasti Leenun menneisyydestä en osaa kertoa, mutta kun ostimme sen, se oli seissyt pihalla 5 vuotta tekemättä mitään. Tämän huomasi kyllä käytöstavoissa, koska niitä ei oikeastaan ollut. Nyt tilanne on kuitenkin jo aivan toinen.

Leenu on aika perus shettis, aina pilkettä silmäkulmassa ja jekut mielessä. Leenu osaa hyvin karkaamisen taidon ja varsinkin pystyynhyppimisen. Etenkin kun ratsastaja on selässä (välillä myös kärryjen edessä). Välillä Leenu on kuitenkin se tosi kiltti poni, ja se, jota pitäisi vain rapsutella ja halia. Kaikki riippu oikeastaan siitä, millä päällä Leenu on. Aika perus tamma siis!

Alunperin ostimme Leenun höntsäily- ja seuraponiksi. Tarkoitus oli myös kärrytellä. Leenu onkin elementissään juuri kärryjen edessä ja pääseekin yllättävän nopeasti. Leenun kanssa olinkin kesällä 2017 Ypäjällä poniravileirillä, jossa ajoin poniravikortin. Tähän mennessä ollaan päästy starttiin Leenun kanssa kolme kertaa, ja tänä vuonna mun viimeisenä A-ponivuotena olisikin tarkoitus saada paljon kokemusta vielä Leenun kanssa kisailusta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :--)